sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Uusi vanha keittiö / New Old Kitchen

Innostuin tekemään keittiötä valaisinmyyjän asuntoon. Ei tullut kyllä yhtään sellainen, mitä olin alunperin suunnitellut... :) Piti tulla vanhaa ja kulunutta, maalaishenkistä ja rappioromantiikkaa, vähän niinkuin muuallakin talossa on. Noh, valaisinmyyjä on näemmä tehnyt keittiöremontin jossain vaiheessa ja muu asunto odottaa vielä vuoroaan. :)
Isossa elämässä haluaisin uuden keittiön ja keittiööni massiiviset mustat kivitasot. Niistä haaveillessa päätin maalata edes minimaailmaani sellaiset. :) Vielä keittiössäkin puuhaa riittää, mutta en malttanut olla laittamatta kuvia tämän hetkisestä tilanteesta. :) Ikkuna ja ovi pitäis tehdä myös. :( En osaa päättää maalaisink tuon seinän alaosan, ja jos maalaisin, niin valkoiseksiko,vai joksikin muuksi vaaleaksi sävyksi. En osaa päättää sitäkään, miten perin saarekkeen huoneeseen laittaisin ja siksi se kuvissakin on aina miten perin sattuu. :) Ja tuolejakin on erilaisia, koska en niistäkään osannut päättää kumman mallin haluaisin tehdä, joten tein molemmat. :) Valinnan vaikeutta havaittavissa...
Mutta, tässä näitä kuvia.
I thought, that the kitchen was going to be kind of an old, shabby, quite country style and so on, like the rest of the house, but this is how it turned out. :D It´s not done yet, but I just wanted to show some photos already. :) In real life I´m dreaming about having a new kitcen, and I would love to have counters made of black stone. Just Dreaming... So I painted black counters here in my minilife. :)
I can´t decide in which way should I put the kitchen island, so here at the photos you can see it in both ways. :) I even couldn´t decide to model of the chairs, cause I liked both of models, so I made two different kind of chairs in this room. :) Then I just need to decide what to do with the walls, or do nothing... maybe paint the lower part white? 


perjantai 22. heinäkuuta 2011

Laatikoita ja purnukoita

Markkinapöytään tulossa myös taasen näitä "pelti-" / "emalilaatikoita". Jokunen uusikin malli on mukana. Määrällisesti laatikoita ei ole nyt niin paljon kuin viime markkinoilla, koska näitä on niin tylsä ja työläs tehdä. :) Enemmän kuitenkin kuin kuvassa näkyy. :)
Pöydästä tulee löytymään myös entisen kahvilani kalusteita ja leipomuksia. Todellisen sekalaista siis...
Toivottavasti tapaan teistä mahdollisimman monia ensi sunnuntaina Forssassa!!

To the fair again... :)

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Lasitauluja ja leikkuualustoja

Kokeilin tehdä tuollaisia lasitauluja/kortteja, mitä lie ovatkaan. :) Forssan markkinoille  (Työväentalo: Kauppakatu 17), ovat tulossa. Markkinat ovat su 24.7. klo 9.00-15.00 Tein myös lisää leikkuualustoja, "hieman vanhempaa", sekä "uudempaa tuotantoa". :) 

 Ja tässä hieman mittakaavaa: