tiistai 27. joulukuuta 2011

Kalenterilahjusten innoittamana

Jouluaattona kalenterista paljastui mykistyttäviä ihanuuksia, niin Nasulta kuin Hannaltakin!! Valkoinen pikku koiruus ja suloistakin suloisempi virkattu pieni peite Hannalta ja Nasulta virkattu ohuttakin ohuempi herkän kaunis liina sekä hyasintti. Upeita lahjoja kaikki!

Kalenterivaihtoa suunniteltaessa Hanna kyseli olisiko minulla mahdollisesti alkamassa jokin uusi projekti, tai jotain, mihin hän voisi jotakin tehdä. Vastasin, että minulle käy kaikki yllätykset ja varmasti alkaa joskus uusiakin projekteja, ja joskus joku tietty esine tai asia saa innostumaan ja toteuttamaan jotakin sen ympärille. Hannan virkkaama hame innosti minut juuri tähän! Ei ehkä kokonaan uuteen isoon projektiin, mutta kuitenkin. Hame kaipasi kipeästi sisäänsä ylläpitäjää! :) Eilen innostuin sitten kokeilemaan taas nuken massailua ja tänään yritin vaatettaa hänet. Vaatetus ei kyllä todellakaan ole minun juttuni!!! Hame on ihana (Hannan taitavista käsistä), paita ei niinkään... :D 

Hannalta saatu söpö koiruus ja pikkuviltti sängyllä nukkekokeiluni sylissä. Vieressä myös Hannalta saatu pehmokoira.

Pöydällä Nasulta saatu pikkuliina ja hyasintti, sekä aiemmasta luukusta saatu veikeä herätyskello.

Last things that I got from Hanna and Nasu from the advent calendar. Little dog and a cute croched blanket made by Hanna and a so beautiful and tiny crochet linen and the hyacinth from Nasu. Thank you so so much!!
Inspired by the skirt I got earlier from Hanna, I tried to make a doll, that could wear it. Here you can see the result... Not as nice that I wanted it to be... :D


2 kommenttia:

  1. Persoonaliisen kaunis neitokainen! Koiruliini on myös oikein suloinen :) Ihania ylläreitä sait kalenteristasi ja olit niitä kyllä myös tehnyt itse.

    VastaaPoista
  2. Ai että, kun näyttää kaikki niin nätiltä!♥
    Terkkusia, piikko

    VastaaPoista