sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Missing some details, otherwise almost done :)

Alkaa makuuhuone ja kylppäri olemaan kohta valmiin puoleisia. Ovi ei ole vielä kiinni ja siitä sekä ikkunoista puuttuu helat, kylppäristä verhot ja muutamia pikkujuttuja haluan vielä tehdä, mutta muuten alkaa olla ok. En voinut olla kuvaamatta taloa, kun kerrankin ulkona paistoi aurinko!! :)

It´s getting there... I want to make some little things to the bedroom and bathroom and need to deposit the door and make the mountings and handles, but otherwise the rooms are quite done. I just had to take photos, cause the sun is shining!! :) The big chair, little bedside table and the chest I have bought and painted, other furnitures I have made. A lot of the minithings I have got from my skilled "minifriends". 

12 kommenttia:

 1. Oi, kuinka kaunis makuuhuone + kylppäri! Niin täynnä yksityiskohtia, että saa pitkään katsella jotta saa kaikesta käsityksen. Ihana. Ja sulle lähetän lohdutuspalkinnon koska olit samoilla lukemilla 3:n päässä kuten Annevekin. Kerkesin jo Annevelle ilmoittaa voitosta niin en ala arpomaan vaan laitan jotain myös sinulle heti kun saan jotain kasattua ja vatsataudiltani pääsen postiin. Laita siis osoitteesi mulle sähköpostiini: kuranja ät hotmail piste com

  VastaaPoista
 2. You have done wonders with these rooms. So many beautiful items and the bed itself is just great! Bravo!
  Hugs

  VastaaPoista
 3. Ihastuttavan herkkä ja kaunis huone <3 Taidan katsoa kuvat vielä monta kertaa uudelleen, niistä löytyy aina uusia yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 4. Johanna, makkarisi ja kylppärisi ovat todella upeita! Kuten muutkin työsi.:) Milloinkahan nämä taideteoksesi saadaan kirjaksi???? Tilauksenhan olen jo tehnyt..
  Terkkuja, piikko

  VastaaPoista
 5. That room is a beautiful piece of art! I really like it, it has so many cute details to see. Charming & lovely :)
  Hugs!

  VastaaPoista
 6. OI, kuinka ihana kokonaisuus! Liian paljon vaan katsottavaa yhdelle kerralle, täytyy tulla kuolaamaan toisella kerralla lisää ;D Suloisen rauhallinen väritys. Kylppärikin oli aivan ihastuttava!

  VastaaPoista
 7. It looks realy really lovely. You've done a fabulous job.

  VastaaPoista
 8. Kaunista, kaunista ja mukavia yksityiskohtia taitavasti kuvattuna.

  VastaaPoista
 9. Love all the details in your bedroom!
  Mona

  VastaaPoista
 10. Voi miten kiva bongata huoneista tavaroita, joita lähetin sulle joulukalenterivaihdossa. Sun nukkekodeissa on niin kaunista ja niin paljon ihania yksityiskohtia ja silti jotenkin tosi harmonisen ja rauhallisen näköistä.

  VastaaPoista