maanantai 9. tammikuuta 2012

There has to have paper in a toilet!

No nyt on tarvittavat tavarat kylppärissä. Sain tehtyä lampun, verhot, wc-paperitelineen ja paperirullia sekä wc-harjatelineen ja lisäilin vähän muitakin yksityiskohtia mukaan. Aikas kulahtanut laatoitus alkaa jo olla... pitäisiköhän tuo vaihtaa. ;)
I got finished the ceiling ligt, curtains, toilet paper rolls and a holder to them and a toilet brush (how do you call it?!? ) I added some othet little details too. I noticed, that the tiling is quite worn out and shabby... Maybe I should make a new tiling. ;) 

19 kommenttia:

 1. Hi, You have been very busy. Bedroom and bathroom look very atmospheric. Nice photos too. What did you use for the little toilet roll holder... is it metal or waxed string?
  The bed you made is wonderful!
  Regards Janine

  VastaaPoista
 2. A very charming bathroom.
  I like it very much.
  Nina

  VastaaPoista
 3. Geweldig je badkamer.
  groetjes doortje

  VastaaPoista
 4. Oh Johanna, it's fantastic, a great job!
  Hugs

  VastaaPoista
 5. Kaunista, kaunista kaikkine yksityiskohtineen! So very Beautiful work with all the details!

  VastaaPoista
 6. Ihania yksityiskohtia. Kyllä olet taitava ja kekseliäs sisustaessasi taloasi. Paljon on opittavaa. Mutta kyllä tätä intoa nyt riittää. Kiitos kommentistasi. Se tuntui tosi hyvältä. Halauksia Kati

  VastaaPoista
 7. Hei, arvonta on suoritettu blogissani ja olet toinen voittajista, Onnea! Laitahan minulle osoitettasi tulemaan, niin pistän sinulle pakettia. terveisin Anne

  VastaaPoista
 8. Onpas ihanan kulahtanut suihkunurkka ;D Kyllä noi silikonit nurkissa kerää kaikkea moskaa ihan oikeastikin, että tämä näyttää ihan katu-uskottavalta jo :)

  Aivan mielettömän ihana lamppukylppärin katossa! odotan kyllä innolla sitä tulevaa lamppukauppaa... mahtavaa työtä kaikkinensa taas!

  VastaaPoista
 9. Kylppäri on tosissaan "hyvin eletyn" näköinen, kuten vanhoissa taloissa pitääkin. Mukavia pikku juttuja siellä täällä ja lamppu on upea!

  VastaaPoista
 10. Great work - a lot of good atmosphere
  Mona

  VastaaPoista
 11. Uusin huone on jälleen oikein hieno, ja täynnä jänniä yksityiskohtia. Kiva seurata projektia, sinulta ei puutu ideoita!

  VastaaPoista
 12. Kaunis Kylppäri! Rakastan täilläistä maalaisromanttista tyyliä! Muuten mistä noi suihkun kaakelit on ostettu tai tehty? Ne näyttävät upeilta!

  VastaaPoista
 13. Heips! Kiitoksia mukavista kommenteistanne!! Laatat on tehty laminoidusta paperista. Eli laminoin ensiksi pari erisävyistä paperia ja leikkasin sitten pieniksi palasiksi. Liimasin kiinni alustaan ja saumasin valkoisella tasoitteella.
  Thankt to everyone about the cheering comments. Anonym person asked about the tiles. I have made them from laminated paper. Cut the laminated paper in little pieces and glued them to the wall and then groutet tiles with filler.

  VastaaPoista
 14. Olen ihaillut näitä Sinun töitäsi useaan otteeseen tuolla toisenkin blogin puolella. Sinulla on kyllä taito tehdä ihania sisustuksia.

  VastaaPoista
 15. Olen täällä pitkään ja hartaasti ihaillut näitä huoneita.Makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Ihastuttavia! Niin kaunista ja rauhallinen tunnelma. Olet todella onnistunut! Voin katsella näitä kauan...

  VastaaPoista
 16. oh no... don't change a thing! It is perfect because in real life is not perfect. So lovely!

  VastaaPoista
 17. What a lovely bathroom! So many realistic details - it's perfect! Gill x

  VastaaPoista